Flygerås

tel: 0474-311 88
epost: info@flygeras.se

Om företaget

Flygerås Åkeri & Entr. AB är det lilla företaget med de stora möjligheterna. Inga jobb är för stora eller för små. Ingenting är omöjligt, det är bara olika svårt, och det omöjliga tar bara lite längre tid. Tack vare gott samarbete med lokala kollegor kan vi utföra alla jobb på bästa sätt. Rätt maskin på rätt plats ger bästa förutsättningarna för ett väl utfört arbete.

Företagets Historia

Företaget grundades år 1998 av Åke Johansson som enskild firma med en väghyvel.

2006 ombildades företaget till ett familjeägt aktiebolag. I samband med detta skaffades även trafiktillstånd för godstrafik.

Åke Johansson gick bort 2007 och en tid därefter övertog Andreas Holmér som ensam ägare och i samband med detta bytte företaget namn från ÅA Bygg i Braås AB till sitt nuvarande namn Flygerås Åkeri & Entreprenad AB.

Idag har företaget en heltidsanställd samt tre timanställda medarbetare.

Företaget har sedan 1998 utfört vägunderhåll på enskilda vägar i Braås Vägförsamling samt utfört snöröjning åt Vägverket/Svevia omfattande en plogrunda och Braås samhälle. Vi har även utfört underhåll på enskilda vägar i Rottne Vägförsamling. Våra lastbilstjänster är flitigt anlitade av Emanuelssons Grävmaskiner AB i Växjö.

Vi utför även grävningsuppdrag åt både privatpersoner och företag och inom en snar framtid kan vi även erbjuda anläggning av enskilt avlopp.

 

VD. Andreas Holmér